Saténové sukně

1-266

Během letošního jara jsem měla možnost pustit se do šití sukní pro družičky na svatbu kamarádky. Družiček bylo celkem deset a cílem bylo, aby k sobě ladily, ale zároveň nebyly všechny stejné.

1-161 

Holky se domluvily na tom, jaký střih budou chtít a každá si řekla, kterou barvu by si představovaly.  

1-164  

Sukně jsou dlouhé téměř až na zem, jsou půlkolové a řasené do hladkého pásku. Díky tomu se hezky zvýrazní pas. Na levé noze je rozparek, který během stání nemusí být úplně vidět, ale při chůzi nebo lehkém větru se stává zajímavým doplňkem. Zapínání je na zip. 

1-519 

Sukně jsou ušité ze saténu a barvy jsme šly vybírat s nevěstou. Snažily jsme se jednak dodržet přání družiček, ale zároveň bylo potřeba vybrat barvy tak, aby k sobě co nejvíce ladily. Volily jsme tím pádem spíše světlejší a pastelovější odstíny, což není možné u všech barev. Ale myslím, že se povedlo vybrat barvy tak krásně, že k sobě v podstatě všechny sukně pěkně ladily a dohromady vytvořily krásný efekt.  

1-158 

I přestože jsem sukně měla doma a všechny barvy vedle sebe viděla, je parádní vidět je pak všechny společně na fotkách. Stejně tak jsem sukně během šití viděla i na holkách, protože jsem si je pozvala na zkoušku. Ale to stejně nemá na ten finální dojem, kdy si je oblékly na svatbě a všem to moc slušelo. :-)

1-163

Přišlo mi jako super nápad, aby si každá družička vybrala svou barvu, protože ne vždy se povede vybrat takovou barvu, která by vyhovovala všem. Obzvlášť pokud se má domluvit tolik holek. Zároveň i střihově si myslím, že jsou tyto sukně hodně univerzální a holkám moc slušely. :-)

1-47

Chcete takové sukně i pro své kamarádky na svoji svatbu? Napište mi a společně zrealizujeme vaši představu! :-) Nebo chcete sukni jen pro sebe třeba na ples? Dejte mi vědět a sukni vám ráda ušiji!

Objednávat sukně můžete zde na e-shopu.

Zpět do obchodu